Külalised pöörasid mängu enda kasuks lõpuminutitel, kui kaotusseisul 72:74 tehti 7:1 vahespurt. Nikita Kurbanovi kaugvise tõi minut enne sireeni CSKA veel punkti kaugusele (78:79), kuid Anadolu Efes enam edu käest ei andnud.

Juba kaheksanda järjestikuse võidu saanud Istanbuli klubi parim oli taas Shane Larkin, kes viskas lõpuminutil tähtsa korvi ja realiseeris vabaviske ning kogus 23 punkti, neli resultatiivset söötu ja kaks vaheltlõiget. Vasilije Micic panustas võitu 19 punkti ja viis korvisöötu.

CSKA poolel viskas Mike James 20 ja Johannes Voigtmann 15 punkti. James eksis seejuures pool minutit enne lõppu kaugviskel, mis võinuks tabloole tuua viigi.

Anadolu Efesil on nüüd 23-st mängust 20 võitu, CSKA-l on juba neli võitu vähem.

Kaunase Žalgiris sai koduväljakul võimsa 94:69 võidu Piraeuse Olympiakose üle. Kolmanda veerandi lõpuks juba 21 punktiga (69:48) juhtinud leedukate resultatiivseim oli viis kaugviset tabanud Arturas Milaknis 19 punktiga. Üldse jõudis Kaunase tippklubis kahekohalise punktiskoorini kuus meest - Thomas Walkup, KC Rivers ja Martinas Geben lisasid 12 ning Lukas Lekavicius ja Edgaras Ulanovas 11 silma.

Kui Žalgiris tabas 22-st kaugviskest koguni 14 (64%), siis Olympiakos 26-st vaid kuus (23%). Kreeka klubi mängis ilma vigastatud Giorgos Printezisita ning täna pidid trauma tõttu mängu pooleli jätma nii Vassilis Spanoulis kui Taylor Rochestie.

Žalgiris sai tabelisse üheksanda võidu. Neid lahutab kaheksandast ehk viimasest play-offi kohast veel kaks võitu.


Berliini Alba üllatas täna võõrsil Milano Olimpiat 102:96 võiduga. Rootslane Marcus Eriksson kostitas Itaalia klubi 22 punktiga. Prantslaste Lyon-Villeurbanne`i Asvel mängis kodus üle Müncheni Bayerni 75:65.

Madridi Real sai oma kodupubliku ees suurte raskustega jagu kodusest rivaalist Baskoniast 70:69 ja tõusis 17 võiduga teisele kohale. Reali võidukorvi viskas kaks sekundit enne lõppu argentiinlane Facundo Campazzo vabaviskest. Ameeriklane Trey Thompkins oli 21 punktiga võitjate resultatiivseim.