CSKA võidukorvi viskas Mike James, kes tabas lisaaja lõpusekundil raske kaugviske.

Moskva klubi viimased kümme punkti toonud James oligi võitjate resultatiivseim 19 silmaga, lätlane Janis Strelnieks lisas 18 punkti.

"Ma mängisin neli veerandit päris kehvasti, kuid tiimikaaslased ja treener sisendasid mulle, et oleksin agressiivne. Ja ma olin seda ja töötasin kõvasti. Lõpus tahtsin head viset teha ja see õnnestus," sõnas James mängujärgselt.

Žalgirise suurim korvikütt oli Thomas Walkup 19 punktiga, ameeriklane hankis ka seitse lauapalli ja jagas kuus resultatiivset söötu.

Leedukad võitsid avaveerandi 17:9 ja juhtisid kuni 18. minutini, kuid pikale vaheajale mindi CSKA napis eduseisus 32:31. Kolmanda veerandi lõpuks säilitas kodumeeskond ühepunktilise paremuse (51:50) ning punkt-punkti heitlusena kulges ka viimane periood. Normaalaja lõpuminutil pani Zach LeDay viigiseisul 69:69 Jamesile kulbi, kuid Walkup tegi kohe jooksu otsa ning kuna viimasel rünnakul eksis James kaugviskel, läks mäng lisaajale.

Väga pingelisel lisaajal võttis CSKA siiski napi võidu - James ei jätnud oma teist võimalust kasutamata ning saatis palli korvi koos sireeniga. Kui venelased kirjutasid tabelisse kaheksanda võidu, siis leedukate jaoks oli tegemist üheksanda kaotusega.

Tel Avivi Maccabi näitas täna koduväljakul Müncheni Bayerni vastu head kaitsemängu, teenis võidu 77:55 ning tõusis neljandat kohta jagama. Scottie Wilbekin tabas neli kaugviset ja kogus võitjate parimana 16 punkti. Bayerni poolel jõudsid kahekohalise punktisummani võrdselt 10 silma toonud Petteri Koponen ja Vladimir Lucic.

Heas hoos Belgradi Crvena Zvezda võttis kolmanda võidu järjest, kui alistas Itaalias Milano Olimpia 77:67. Lorenzo Brown kogus Serbia klubi parimana 21 punkti, seitse resultatiivset söötu ja neli lauapalli. Sergio Rodriguez oli ainus, kes tõi Itaalia klubis kahekohalise punktisumma, jõudes 14 silmani.

Päeva viimases kohtumises alistas Madridi Real oma kodupubliku ees Hispaania klubide duellis Valencia Basketi 111:99. Argentiinlane Facundo Campazzo jagas koguni 17 resultatiivset söötu ja viskas 8 punkti.