Ei aidanud ka peatreeneri vahetus – esimest raksu nii kõrges ametis endine maailmaklassi mängija Šarunas Jasikevicius pole suutnud „küülikut kübarast“ välja tõmmata. Võib muidugi vaikselt kiruda, et paar-kolm põhikoosseisu meest kukkusid vigastustega välja, aga spordis käivad need asja juurde ja nende eest pole keegi kaitstud.

Top 16 seas on kaheksast mängust saadud vaid üks võit ja edasipääs veerandfinaali kuulub ulmevaldkonda ehk seda ei juhtu.

Kindlasti oli väga mõru pill ka karikafinaali kaotus Vilniusele – seega on Vene koduklubile sellel hooajal jäänud veel koduse liiga meistritiitli püüdmine, seal ollakse, nagu ikka, esirinnas. Žalgiris on Leedu meistriks tulnud viiel viimasel aastal ja seda uhket seeriat tahetakse kindlasti jätkata, muidu võib lugeda hooaja ebaõnnestunuks.

Positiivne moment on vähemalt meie jaoks asjaolu, et Vene saab korralikult mänguaega, viimases Leedu liiga mängus üle 20 minuti ja ka Euroliigas saab meie mees korralikult toimetada.

Kuidas Vene ja Žalgiris saavad kodus vastu Brose Basketsile, kellel seni kolm võitu ja mõtted ikka edasipääsu suunas, vaadake juba täna otseülekandena Viasat Sport Balticus algusega kell 19.40.