Nigel Hayesi kolmepunktivise vähendas veel kaks minutit enne lõpusireeni Žalgirise kaotusnumbrid 83:87-le, kuid Nikola Mirotic realiseeris siis kaks vabaviset ja Malcolm Delaney tabas kahese ning hispaanlased enam 8-punktilist edu käest ei andnud.

Barcelona sangariks kerkis Cory Higgins, kes tõi suurepärase viskekindluse juures 27 punkti (kahesed 4/5, kolmesed 5/5!). Neist koguni 24 viskas ta viimase 16 minutiga. Mirotic lisas 24 silma ja kuus lauapalli.

"Higgins oli täna imeline. Ta oli viimasel veerandil tõeliselt kuum," kiitis Mirotic matši järel klubikaalast.

Lauavõitluse suurelt kaotanud (19:34) Žalgirise parimad olid Zach LeDay 16 ning Marius Grigonis ja Thomas Walkup võrdselt 14 punktiga.

Barcelona tõusis kuue võiduga Milano Olimpia kõrvale, Žalgiris (3-4) jagab 10.-12. kohta.

Istanbuli Fenerbahce alistas külla sõitnud Müncheni Bayerni 90:82. Derrick Williams viskas oma endise koduklubi vastu 25 minutiga 19 punkti.

Ateena Panathinaikos võitis tabeli lõppu kuuluva Valencia Basketi 91:80 ning Villeurbanne`i Asvel sai päeva viimases mängus jagu Moskva CSKA-st 67:66. Kodumeeskonna võidukorvi viskas Jordan Taylor, kes tabas 13 sekundit enne sireeni kolmese. Lõpusekundil eksis CSKA poolel Mike James.