Euroliigas mängivad teadupärast 24 meeskonda, mis on jagatud nelja kuueliikmelisse alagruppi.

B-alagruppi kuuluva Siena üheks olulisemaks mängijaks on kerkinud Kangur, kes visanud keskmiselt 9,67 punkti mängus ja on skooritegijate edetabelis 70. kohal. Kui arvestada seda, et Kangur ei soorita mängus sugugi palju pealeviskeid ning saab mänguaega keskmiselt 21 minutit, on punktisaak ja koht vägagi arvestatavad.

Kangur, kes mahub 100 parema sekka veel päris mitmes kategoorias, on eriti kõrgel kaugvisete tabavusprotsendi arvestuses. Eestlane on tabanud 19-st kolmesest 11 ning hoiab kõrge 57,89 protsendiga tabelis viiendat kohta.

Kui vaadata aga kolme viimase mängu või koduklubi võidetud mängude statistikat (ehk Siena puhul kolm viimast mängu), siis Kangurile vastast ei leidu. Viimases kolmes kohtumises on ääremängija tabanud 8-st kolmesest 7, saades protsendiks 87,5.

30-aastane Kangur on tabanud seni suurepäraselt ka vabaviskeid. Kuues senipeetud mängus on 202-sentimeetrine mängumees sooritanud 14 vabaviset, millest korvirõnga on läbinud 13. Protsendiks tuleb 92,9.

Euroliiga selle hooaja üks säravamaid mängijaid on olnud Kanguri meeskonnakaaslane, ameeriklasest mängujuht Bobby Brown, kes on suurele mängukoormusele ja paljudele visetele vaatamata säilitanud suurepärase tabavusprotsendi (2p-50%, 3p-47%, 1p-84%) ning juhib resultatiivsemate mängijate arvestust keskmiselt 20,89 punktiga mängus.