Kahe kaotuse kõrvale esimese võidu saanud Zenit oli tasavägises kohtumises enamuse ajast mõne punktiga juhtrollis, kuid viis sekundit enne normaalaja lõppu tabas Kostas Papanikolaou kaugviske ja päästis kodumeeskonna lisaajale.

Lisaajal spurtis Zenit aga uuesti ette ja võttis lõpuks 9-punktilise võidu, mis on neile Euroliigas üldse esimeseks. Poolakas Mateusz Ponitka tõi nende resultatiivseimana 18 punkti ja hankis viis lauapalli. Gustavo Ayon tegi kaksikduubli 10 punkti ja 10 lauapalliga.

Olympiakost vedas alt kaugvisete tabavus - nad said 30-st sooritusest korvi vaid kuus (20%). Serblane Nikola Milutinov ja ameeriklane Kevin Punter olid Kreeka klubi resultatiivseimad 16 punktiga. Punter tabas seejuurest 12-st kaugviskest vaid kaks.

Nii Zenidil kui Olympiakosel on nüüd tabelis võit ja kaks kaotust. Kalev võõrustab Zeniti esmaspäeval Kalevi Spordihallis.

Teistes tänastes mängudes alistas Istanbuli Anadolu Efes võõrsil Valencia Basketi 83:78, täiseduga jätkav Barcelona oli koduväljakul üle Berliini Albast 103:84.