„Finaalturniirile jõudsid kolm meeskonda, kelle kohalolek on vägagi loogiline - põhiturniiri võitja Istanbuli Fenerbahce, karikakaitsja Madridi Real ja Moskva CSKA," ütles spordikanali TVPlay Sports sisujuht ja kommentaator Kalev Kruus. „Ja neil on kambas üks „must hobune" ehk Istanbuli Anadolu Efes."

„Poolfinaalis lähevad kokku Istanbuli klubid ja see vastasseis on vägagi põhimõtteline. Eks Fenerbahce ole kerge favoriit, kuid just Efes said neist põhiturniiril esimesena jagu," mõtiskles Kruus.

„Teises paaris, kus vastamisi Real ja CSKA, on äärmiselt raske võitjat välja pakkuda. Võib-olla Real on kerge soosik, aga vähetähtis pole asjaolu, et CSKA sai play off'is selles samas hallis täiega Vitoria Baskonia vastu mängida," lisas Kruus.

Korvpalli Euroliiga Final Four'i poolfinaalid on otseülekannetena TVPlay Sports ja Sports+ kanalil ning veebis tvplaypremium.ee programmis reedel, 17. mail. Pronksimäng ja finaal peetakse pühapäeval, 19. mail. Mänge kommenteerivad Tarmo Paju, Kalev Kruus ja Gert Kullamäe.