Himki parimad olid Aleksei Šved, kes viskas 23 punkti ja jagas kuus resultatiivset söötu, ning Jonas Jerebko, kelle arvele kogunes 15 punkti ja üheksa lauapalli.

Fenerbahcele tõid Bobby Dixon 13 ning Derrick Williams ja Nando De Colo võrdselt 11 punkti.

Nii Himkil kui Fenerbahcel on nüüd 13 võitu ja 15 kaotust, millega jagatakse 7.-8. kohta. Himkil on seejuures omavaheliste mängude osas Istanbuli klubi ees eelis, sest Fenerbahce oli kodus võitnud 13 punktiga.

Liidermeeskond Istanbuli Anadolu Efes alistas Olympiakose 91:79. Shane Larkin tabas kümme kaugviset (15-st) ja tõi 40 punkti. Lisaks jagas ta viis resultatiivset söötu, hankis kolm lauapalli ja tegi kolm vaheltlõiget.

Belgradi Crvena Zvezda oli üle Tel Avivi Maccabist 92:76. Nii Billy Baron kui Kevin Punter tõid võitjatele 22 punkti.

Vitoria Gasteizi Baskonia alistas koduväljakul Berliini Alba 73:72. Võidukorvi viskas Matt Janning, kes tabas kolm sekundit enne lõppusireeni kaugviske.

Päeva viimases mängus tuli FC Barcelona viimase viie minutiga Müncheni Bayerni vastu välja 11-punktilisest (63:74) kaotusseisust ja võitis 83:80. Lõpusekunditel tähtsad vabavisked tabanud Nikola Mirotic viskas kodupubliku ees 28 punkti ja võttis kaheksa lauapalli.