Kolmandal veerandil korraks juba 21 punkitiga juhtinud (59:38) CSKA tulemuslikumad olid Mike James, kes viskas 21 punkti, ja Johannes Voigtmann, kes tõi 14 silma ja 14 lauapalli.

Viimasest kuuest mängust viienda kaotuse saanud Himki poolel viskas Aleksei Šved 27 punkti ja andis kuus resultatiivset söötu, kuid tegi ka kaheksa pallikaotust. Seejuures koguni 20 punkti tõi Šved lõpuveerandil, kui CSKA oli juba kindlas eduseisus.

CSKA on 16 võidu ja 6 kaotusega teisel kohal, Himki (9-13) kukkus play-offi kohalt välja.

Istanbuli Fenerbahce alistas võõrsil Berliini Alba 74:70. Mängu saatuse otsustas Leo Westermanni täpne kolmepunktivise 24 sekundit enne sireeni, mis viis Türgi klubi ette 73:68. Kostas Sloukas oli võitjate resultatiivseim 16 punkti, viie lauapalli ja viie resultatiivse sööduga.

Olympiakos võitis oma kodupubliku ees Baskoniat 80:70. Ameeriklane Augustine Rubit viskas hooaja kõrgeimad 19 punkti ja hankis seitse lauapalli.

Madridi Real sai võõrsil jagu Tel Avivi Maccabist 81:77. Argentiinlane Facundo Campazzo tõusis kahel viimasel mänguminutil Reali kangelaseks, tuues kaheksa punkti. Üldse kogunes tema arvele 11 silma, kaheksa resultatiivset söötu, neli vaheltlõiget ja kolm lauapalli. Maccabi polnud enne tänast sel hooajal koduväljakul veel kaotanud.

Kaunase Žalgiris sai Prantsusmaal kohaliku Lyon-Villeurbanne`i Asveli üle magusa võidu 79:74. Lukas Lekavicius viis pool minutit enne lõpusireeni täpse kaugviskega leedukad 76:74 juhtima ning lõppseisu vormistasid Zach LeDay ja Thomas Walkup vabaviskejoonel. Lekavicius oligi 21 punktiga Žalgirise resultatiivseim.

FC Barcelonal ei tekkinud kodus raskusi Euroliiga uustulnuka Peterburi Zeniidiga, kes mängiti üle 90:72. Kyle Kuric ja Malcolm Delaney viskasid võrdselt 21 punkti.