Viasat Sport Balticu sisujuht Kalev Kruusi sõnul võib eeldada, et Vene turismireisile ei läinud. "Kui Siim juba meeskonnaga kaasa lendas, siis võib arvata, et ta neljapäeval ka platsile jookseb. Žalgirise praegust koosseisu vaadates tundub, et Venel võiks seal päris suur roll olla."

Kruus lisas, et lihtne mäng tulemas ei ole. "Izmiri meeskond on koduväljakul ja oma fännide ees kindlasti äärmiselt raske vastane kõigile, kes seal mängivad. Seda sai juba tunda FC Barcelona, kes oma avamängu seal kaotas. Homme Türgis võitmine teeks Žalgirise elu kindlasti lihtsamaks, sest nende alagrupp on väga tihe ja järgmine nädal tuleb koduväljakul mängida FC Barcelonaga," märkis Kruus.

Izmiri meeskonna peatreeneri Ufuk Sarica sõnul on nad lahinguks valmis. "Kodumängud on meie jaoks väga olulised ning kui me soovime 16 parema hulka tulla peame need kõik võitma. Žalgirisel on väga head mängijad, kuid anname endast parima, et võita," lisas Sarica.

Meeskonnad pole kunagi varem veel omavahel mänginud ning Türgi klubi jaoks on see üldse esimene aasta kui nad Euroopa tugevaimas liigas mängivad.

Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 18.40 ja mängu kannab otseülekandena üle Viasat Sport Baltic. Pärast Kaunase-Karsiyaka mängu algab korvpallisõprade tõeline maiuspala, kui kohtuvad Ateena Panathinaikos ja FC Barcelona. Kusjuures Barcelona on võitnud viimased kaheksa omavahelist kohtumist. Kas tulemas on üheksas järjestikune võit, selgub juba neljapäeval kell 21.55 Viasat Sport Balticus.