Himki kaotas Albale avaveerandi 23:32, kuid lasi siis sakslastel 30 minutiga visata vaid 55 punkti, vastates ise 81 silmaga.

Kuue kaotuse kõrvale seitsmenda võidu saanud Himki parim oli ameeriklane Devin Booker, kes tabas mängust 13-st viskest kümme ning kogus 24 punkti. Lisaks hankis ta kümme lauapalli. Aleksei Šved sai kümnest kaugviskest korvi kolm ning tõi 22 punkti, kaheksa resultatiivset söötu ja kolm lauapalli. Rootslane Jonas Jerebko panustas võitu 18 silma.

Saksamaa klubi resultatiivseim oli leedukas Rokas Giedraitis 17 punkti ja viie lauapalliga. Albal on tabelis neli võitu ja üheksa kaotust.

Liidermeeskond Istanbuli Anadolu Efes alistas Türgi pealinnaklubide vastasseisus Fenerbahce tulemusega 81:73. Fenerbahce suutis 17-punktilise kaotusseisu vähendada veel kuuele silmale (67:73), kuid lõpuminutitel oli Anadolu Efes ikkagi kindlam.

Horvaat Krunoslav Simon viskas võitjate eest 22 punkti ja hankis üheksa lauda, ameeriklane Shane Larkin kogus 20 silma. Seitsmenda järjestikuse võidu saanud Anadolu Efesil on tabelis kümme võitu ja kaks kaotust, Fenerbahce jätkab viie võiduga.

Tel Avivi Maccabi alistas Moskva CSKA 90:80 ja jätkab koduväljakul kaotuseta. Viimase kahe ja poole minutiga 10:0 lõpuspurdi teinud Maccabi parimad olid Scottie Wilbekin 22 punkti ja üheksa resultatiivse sööduga ning lõpus tähtsaid korve toonud Othello Hunter 20 silma ja seitsme lauapalliga.

Madridi Real pikendas võiduseeria juba kaheksamänguliseks, kui oli koduväljakul üle Olympiakosest 93:77. Prantslane Fabien Causeur viskas Reali resultatiivseimana 18 punkti, kahekohalise punktisummani jõudis Hispaania klubis viis meest.

Hispaanlaste Vitoria-Gasteizi Baskonia mängis Belgradis üle kohaliku Cverna Zvezda 72:64. Kanadalane Nik Stauskas tõi 22 punkti, neist 17 teisel poolajal.