Kalev/Cramo mänedžeril Kaarel Sibulil on hea vaist. 2006-2010 New Jersey Netsis mänginud Boone kaubeldi endale Bahreini liigast, ja eelkõige suurepäraste esituste eest VTB liigas, pani Himki talle "silma" peale ning rikastele kosilastele pole eriti tark vastu hakata. Ja pole erilist võimalustki.

Boone pole veel Euroliigas platsile saanud, parimat momenti debüüdiks on raske tahta – see tuleb neljapäeval koduplatsil tiitlikaitsja Madridi Reali vastu.

Esmaspäeval näitas Boone, et saab tippseltskonnas kenasti hakkama, VTB liiga vägagi printsipiaalses kohtumises Moskva CSKA vastu tuli Himkil küll vastu võtta kaotus, aga Boone sai platsile 16 minutiks ja viskas 12 punkti.

Mees ise tunnistas pärast seda kohtumist, et peatreener Rimas Kurtinaitis ei jaganud talle selle mängu eel väga täpseid juhiseid, vaid et ta pidi tegema seda, mida ikka suured mehed – noppima lauapalle ja panema "kulpe".

Himki klubi peadirektor Pavel Astahhov on Vene meediale öelnud, et Boone jagab väga hästi, mida temalt oodatakse. "Ta peab mulle andma põhjuse, et ma talle suvel uut lepingut pakuksin. Nii lihtne see ongi. Aga mängud ei tule lihtsad. Tahame tema abiga jõuda Euroliiga finaalturniirile ja võita VTB liigat."

Kusjuures – seesama Vene meedia on igal juhul praegu veel arvamusel, et vähemalt esialgu eelistab Kurtinaitis tõsisemate tiimide vastu mitte uut meest Boone’i, vaid Montenegro koondislast Marko Todorovicit. Samas on Boone ise öelnud, et suudab uute tiimide, riikide ja treeneritega kiiresti kohaneda, küll ka Kurtinaitise mõtted talle kohale jõuavad.

Soovime ekskalevlasele aga jätkuvalt nii kõrget lendu, et Himki bossid ei kõhkle talle uut lepingut pakkumast.