Delfi ja Eesti Päevaleht pakub siinkohal vaatamiseks-kuulamiseks videot, kus sõna saavad Žalgirise mängija Arturas Milaknis, Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius, CSKA president Andrei Vatutin ning CSKA peatreener Dimitrios Itoudis.

Eriti tähelepanuväärne oli Vatutini reageering intervjuu palvele. "Kas tulite küsima, millal me Jasikeviciusega lepingu sõlmime," naeris Euroopa rahakaima korvpalliklubi president läbi pisarate. Poolfinaali kaotuse kohta sõnas ta nii: "Seda kaotust tuleb veel seedida ja mitte üks öö. Praegu on reageeringud rohkem emotsionaalsed kui mõistlikud. On vaja aega. Meeskond polnud eile üldse enda moodi, kolm neljandikku mängust. Aga, miks see juhtus, tuleb veel arutada."

Itoudis avaldas, et poolfinaalis õlga vigastanud Andrei Vorontševitši hooaeg on ilmselt läbi. Pronksikohtumiseks on CSKA-l end raske kokku võtta, aga tuleb. "Igaüks peab end ise motiveerima. See on profispordi osa. Ma kuulun samuti nende hulka, kes ütlevad, et pronksimängu pole Final Fouril ilmtingimata vaja, aga kuna seda peetakse, siis tuleb mängida. Minna väljakule ja võidelda."

Žalgirise mängumees Milaknis andis aimu keerulisest ööst. Kaotus painas. "Oli raske öö, und polnud. Aga saame üle. Meie ees seisab uus väljakutse, kolmanda koha mäng. Žalgirise jaoks on väga oluline lõpetada turniir võidukalt."

Jasikeviciuselt küsiti, kes tuleb meistriks. "Ei tea, loodan, et Fenerbahce," kõlas vastuseks. Miks, urgitseti edasi. "Fenerbahce on mu endine meeskond, tunnen neid inimesi. Ja ma olen suur Barcelona fänn," tekitas leedulase vastus elevust.

Žalgirise ja CSKA mäng algab homme Eesti aja järgi kell 18. Delfi vahendab sündmusi kohapealt.