"Real oli täna parem meeskond. Kontrollisime esimest veerandaega, aga teine veerand maksis tervikuna kätte. Nelja minutiga visati meile 17 punkti. Me polnud kaitses kohal. Real vääris võitu," võttis Itoudis kohtumise järgsel pressikonverentsil mängu üldises plaanis kokku. „Meie rünnakutes puudus loovus ja kaitses ei suutnud me peatada Reali võtmemängijaid. See oli põhiline. Ka kehalises võitluses ja 50-50 olukordades olid nad domineerivad, jäime pehmeks,“ lisas alates 2014. aastast CSKA etteotsa kuuluv kreeklane.

Itoudis ei varjanud, et kolmanda koha mänguks Žalgirisega on armeelastel raske motivatsiooni leida, aga kohustus hästi mängida on ikkagi olemas. " Kas või juba nende poolehoidjate pärast, kes on Belgradi kohale tulnud, on meil kohustus väärikalt esineda," sõnas 2016. aasta Euroliiga võitjate treener.

CSKA-d tabasid Final Fouri eel, väga halval hetkel, vigastused. Mitu nädalat olid traumadega eemal Nando De Colo ja Kyle Hines, lisaks tegi poolfinaali avaveerandil õlale viga Andrei Vorontševitš. Itoudis ei tahtnud otseselt vigastuste taha pugeda, aga ta oli nõus, et mingi jälje need meeskonnale kindlasti jätsid. "Vigastustest välja tulnud mängijad tahtsid Final Fouril väga osaleda, aga me ei oodanud neilt imet. Ei ole nii, et mängid teatud tasemel, saad vigastada, tuled tagasi ja oled endiselt samal nivool. See on reaalne elu, mitte arvutimäng. Aga me olime hästi valmistunud. Kahjuks mäng ebaõnnestus, jättes välja esimese veerandaja."