Täna teeme tutvust tagamängija Daniel Hackettiga.

Daniel Hackett
Vanus: 25-aastane
Kodumaa: Itaalia
Pikkus: 198 cm
Punkte keskmiselt sel hooajal: Euroliigas 6p, Itaalia liigas 8p
Viimane Euroliiga mäng (Olympiakose vastu): 11p, 4lp, 2rs

Hackett sündis Itaalias Forlimpopoli väikelinnas, kuid kasvas üles Pesaros. Tema isa on endine Ameerika korvpallur Rudy Hackett, kes mänginud lühikest aega NBA-s ning suurema osa oma karjäärist Itaalias. Hacketti ema on aga itaallanna, kellega Rudy kohtus seal mängides.

Itaalias seega üles kasvanud Daniel Hackett siirdus 2003. aastal vaid 15-aastasena USA-sse elama, õppima ja korvpalli mängima. USA üliõpilasmeistrivõistlustel Lõuna-California USC Trojansi rivistuses koos praeguse Dallas Mavericksi tagamehe O. J. Mayoga mänginud Hackett otsustas peale edukaid hooaegu osaleda 2009. aasta NBA draftis, kus ta siiski valituks ei osutunud. 21-aastasena naases ta Itaaliasse.

Hooajal 2009-2010 mängis Hackett Treviso Benettonis, visates koduses liigas keskmiselt neli punkti. Läbimurdeks võib pidada aga kahte järgnenud hooaega kodulinnas Pesaros Scavolini Siviglia meeskonnas, kus Hackett viskas mõlemal aastal keskmiselt üle kümne silma mängus (2010-2011 - 14p, 2011-2012 - 11p).

Sarnaselt Kangurile liitus Hackett Siena Montepaschiga möödunud suvel. Klubi pole pidanud temas pettuma - 2007. aastast Itaalia koondises mängivast Hackettist on saanud üks meeskonna põhitegijaid nii Itaalia kui ka Euroliigas.

Huvitavat:
*Hackett on lasknud oma vasakaule randmele tatoveerida ema nime ning paremale randmele tema sünnipäeva.
*Hacketti lemmikfilm on "White Men Can`t Jump" (Valged mehed ei suuda hüpata).
*Hacketti lemmiknäitlejad on Denzel Washington ja Eva Mendes.
*Oma hobideks peab Hackett kalastamist ja muusika kuulamist.
*Hacketti iidoliks korvpalliväljakutel on Carmelo Anthony.


Hackett USA üliõpilasliigas:

Hackett 2012. aasta Itaalia liiga tähtede mängus:

Uudise foto: Siena Montepaschi Facebook