Koroonapositiivsetega on probleeme on ka CSKA-l. Tänasest mängust Istanbuli Fenerbahcega jäävad sel põhjusel eemale Janis Sterlnieks, Nikola Milutinov, Semjon Antonov ja Andrei Lopatin.

"Austan Fenerbahcet ja Euroliigat. Aga samal ajal leian, et spordiga pole meie olukorral enam suurt pistmist. Seis läheb aina hullemaks. Himkil on tervetest mängijatest puudus, Zenit ei saanud üldse kohtumistele sõita. Ma ei kujuta ette, kuidas asi nende jaoks laheneb. Villeurbanne'il on palju juhtumeid. Meil on neli positiivset ja duubelmeeskonnas palju rohkem. Rääkimata Barcelonast ja nii edasi," rääkis Itoudis CSKA kodulehele.

"Uskuge mind - niimoodi kaotab Euroliiga võistlusmomendi ja aususe. Aga kinnitan, et läheme igale mängule võitlema. Olgu meid viis, kuus või seitse. Ma ei taha vabandusi otsida," lisas Itoudis.

Sel nädalal on Euroliigas ära jäetud kolm mängu: Peterburi Zeniti kohtumised Vitoria Baskonia ja Valenciaga ning Villeurbanne'i ASVEL-i matš Ateena Panathinaikosega. Zeniti ja ASVEL-i ootavad ees ilmselt 0:20 kaotused.

Juba mõnda aega seitsmekesi mänginud Himki korvpallur Jonas Jerebko pöördus sotsiaalmeedias otse Euroliiga poole.

"Euroliiga, see ole väga aus. Tiimid peavad juurde võtma noorukeid, et üldse mängida saaks. See ei ole normaalne. Sõltub juhusest, kes suudab terve püsida," kirjutas rootslane Twitteris.