Serblased otsustasid mängu saatuse juba kolme esimese veerandiga, mille järel juhiti 83:56. Borisa Simanic ja Billy Baron olid võitjate resultatiivsemad vastavalt 18 ja 17 punktiga. Kahekohalise punktiskoorini jõudsid ka Stratos Perperoglou (15), James Gist (12) ja Lorenzo Brown (10).

Aleksei Šved, kes viskas kõik kuus kaugviset mööda, tõi Himki tulemuslikumana 14 punkti, hankis viis lauapalli ja jagas neli korvisöötu. Kaksikduubli teinud Anthony Gill viskas 11 punkti ja võttis 10 lauda.

Himki sai nelja võidu kõrvale teise kaotuse, eelmised kolm kohtumist kaotanud Crvena Zvezda jaoks oli tänane hooaja teiseks võiduks.

Ateena Panathinaikos alistas teises tänases mängus Istanbuli Anadolu Efesi 86:70 ja kirjutas tabelisse kolmanda võidu. Tyrese Rice viskas 8100-pealise kodupubliku ees mänginud Panathinaikose kasuks 18 punkti. Türgi klubi ei päästnud kaotusest ka Shane Larkini 28 punkti, sest teiste panus jäi nõrgaks. Näiteks Vasilije Micic eksis kõigil kuuel kaugviskel, tegi seitse pallikaotust ja piirdus kuue punktiga.