Valencia tegi võimsa kolmanda veerandi, mis võideti 30:12 ning asus otsustava perioodi alguseks juhtima 67:57. Leedukad küll üritasid mängu päästa, kuid hispaanlased neid ohtlikult lähedale enam ei lasknud.

Bojan Dubljevic oli võitjate parim 16 punkti ja viie lauapalliga, Vanja Marinkovic panustas samuti 16 silma ja lisas kaks lauda. Kahekohalise punktisummani jõudsid ka Nikola Kalinic (14), Klemen Prepelic (13) ja Louis Labeyrie (12). Žalgirise poolel jõudsid Augustine Rubit ja Marius Grigonis 12 punktini.

Žalgiris jätkab nelja võidu ja ühe kaotusega, Valencia sai tabelisse kolmanda võidu ühe kaotuse kõrvale.

Mängu tipphetked:

Ateena Panathinaikos alistas täna Istanbuli Fenerbahce 82:68. Suurima panuse Kreeka klubi võitu andis serblane Nemanja Nedović, kes tabas seitse kaugviset (12-st) ja tõi 28 punkti.
Tipphetked:

Päeva kolmandas mängus alistas Belgradi Crvena Zvezda koduväljakul Moskva CSKA lisaaja järel 86:84. Serbia klubi kangelane oli ameeriklane Jordan Loyd, kes viskas 31 punkti. Nii normaal- kui lisaaja lõpus eksis kaugviskel Mike James, kes piirdus CSKA ridades 9 punktiga. Daniel Hackett oli Venemaa meeskonna resultatiivseim 29 punktiga.

Täna pidanuks mängima ka Sander Raieste koduklubi Baskonia, kuid nende kohtumine Berliini Albaga lükati Saksamaa klubi tabanud koroonaviiruse laine tõttu edasi. Albas on andnud positiivse koroonatesti mitmed mängijad ja abipersonali liikmed. Viimase testimisega avastati viis haigestunud korvpallurit.

Tänased mängud:

20.00 Kaunase Žalgiris - Valencia Basket 82:94

21.00 Ateena Panathinaikos - Istanbuli Fenerbahce 82:68

21.45 Belgradi Crvena Zvezda - Moskva CSKA 86:84