Žalgiris domineeris Anadolu Efesi vastu tervet kohtumist, juhtis viimasel veerandil korraks juba 22 punktiga ja võttis kindla võidu 89:73. Nigel Hayes viskas leedukate parimana 17 punkti, Marius Grigonis ja Lukas Lekavicius lisasid võrdselt 12 silma. Istanbuli klubile tõi Bryant Dunston 20 punkti.

Tipphetked:

Barcelona oli Panathinaikose vastu võidule lähedal juba normaalaja lõpus, kuid Leonidas Kaselakis tabas seitse sekundit enne sireeni kolm vabaviset ja tõi tabloole viigi 75:75. Cory Higginsi lõpukolmene enam ei tabanud ja ees ootaski lisaaeg. Väga korviderohkel lisaajal läks kodumeeskond kohe oma teed ja hoidis edu lõpuni, võttes 97:89 võidu.

Lisaajal säranud Higgins jõudis 24 punkti, 7 lauapalli ja 5 resultatiivse sööduni. Teine Barca kangelane Brandon Davies tõi 20 punkti. Panathinaikose parim oli Marcus Foster 24 silmaga.

Tänased tulemused:

20.00 Kaunase Žalgiris - Istanbuli Anadolu Efes 89:73
22.00 FC Barcelona - Ateena Panathinaikos 97:89

Mängude eel:

Žalgirisel on enne tänast tabelis kolm võitu, Anadolu Efes (1-2) avas võiduarve üleeile Berliini Alba vastu. Leedu tippklubi on näidanud siiani väga head meeskondlikku mängu ning kuus nende meest on visanud keskmiselt üle 8 punkti mängu kohta. Tiimi liidriks on kerkinud Marius Grigonis, kelle arvel on keskmiselt 14,7 punkti ning kes on tabanud kaugviskeid 46,2%-ga.

Barcelonal on siiani kirjas kaks võitu ja kaotus, Panathinaikosel võit ja kaotus. Barcelona alistas selle nädala avamängus Valencia, kui mängis ilma koroonaviirusesse haigestunud Nikola Miroticita. Panathinaikose jaoks on tegemist nädala avamatšiga, sest nende kohtumine koroonakriisi sattunud ASVELiga lükati edasi.