Esimese poolaja järel oli Barcelona ees koguni 48:27, aga kaks minutit enne lõppu vähenes vahe viiepunktiliseks. Lähemale Barcelona Reali siiski ei lasknud.

Kyle Kuric viskas Barcelona kasuks 14 minutiga 15 punkti, Brandon Davies lisas 14 punkti ja 4 blokki. Barcelona suurima palgaga mängija Nikola Mirotic, kes oli hiljuti koroonaviiruse küüsis, reedel veel ei mänginud. Reali poolt vastasid Trey Thompkins 14 ja Alberto Abalde 13 punktiga.

Real on hooaega alustanud ühe võidu ja nelja kaotusega, Barcelonal on vastupidine seis.

Endiselt on võiduta Moskva oblasti Himki, täna kaotati kodusaalis lisaaja järel Tel Avivi Maccabile 87:89. Normaalaeg jäi 81:81 viiki. Lisaajal said otsustavaks Maccabi tagamängija Elijah Bryanti kaks tabavat kolmepunktiviset.

Viimasel rünnakul tekkis Himkil veel võiduvõimalus, aga Aleksei Šved mängis ennast karpi, suutis palli küll sokutada Jordan Mickey'le, aga ameeriklase kolmene jäi lühikeseks.

Maccabi resultatiivseim oli 26 punktiga Tyler Dorsey (kolmesed 13st 8), Angelo Caloiaro arvele jäi 15 punkti ja 10 lauapalli. Šved tõi Himki kasuks 32 punkti ja 11 söötu, aga venelane tegi ka 8 pallikaotust. Visked väljakult olid igati švedilikud ehk 23st 9.

Müncheni Bayern võitis kodus Piraeuse Olympiacost 74:68. Wade Baldwin tõi Bayernile 18 punkti, Vladimir Lucici arvele jäi 16 punkti. Kreeka klubi resultatiivseim oli 13 punktiga Kostas Papanikolau.

Euroliiga tabeliseis: