Esimeses poolfinaalis peeti soosikuks Fenerbahcet ning türklased võtsidki oma. Juba avaveerand võideti 19:13. Žalgiris ei andnud kordagi alla ning mitmel puhul tehti ka mäng põnevaks, kuid lõpuminutitel päris ohtlikuks siiski ei saadud.

Fenerbahce kasuks viskasid Ali Muhammed 19, Luigi Datome 16 ning Kostas Sloukas 14 punkti. Žalgirise resultatiivsemad olid Kevin Pangos 16, Brandon Davies 12 ja Aaron White 10 silmaga.

Poolfinaali Fenerbahce - Žalgiris kokkuvõte:

Reali ja CSKA mängus pani Madridi klubi oma paremuse maksma teisel poolajal. Võitjate kasuks viskasid Luka Doncic ja Sergio Llull 16 ning Gustavo Ayon ja Trey Thompkins 12 punkti.

Kaotajatele tõid Nando De Colo 20, Will Clyburn 16 ja Cory Higgins 15 silma.

Pühapäevases finaalis kohtuvad Real ja Fenerbahce, pronksile mängivad CSKA ja Žalgiris.

Poolfinaali Real - CSKA kokkuvõte:

Eelinfo:

Euroliiga mängijate seas läbi viidud küsitlusel jäi vaekauss selgelt Fenerbahce kasuks. Hääled jagunesid 11-1. Ainsana ennustas (lootis) Žalgirise võitu Ateena Panathinaikoses mängiv Leedu koondislane Lucas Lekavicius. Kaua ei ole jäänud oodata, tõde selgub loetud tundide pärast.

Hilisema poolfinaali osas on ennustused segasemad. Kerge eelis antakse Euroliiga mängijate poolt CSKA-le, teadmata kas Nando De Colo ja Kyle Hines on vigastusest lõplikult taastunud. Hääled 8-4 Venemaa suurklubile, mis mängib Euroliiga Final Fouris seitsmendat aastat järjest.