Õhtu suurimaks üllatuseks võib aga ilmselt pidada just Türgi klubi Darussafaka võitu, kelle üllatavalt suur 80:61 üleolek Crvena zvezdast tõi neile tabelisse 9 kaotuse kõrvale 4. võidu. Otsustava vahe tegid külalised sisse viimasel veerandajal, mis 25:12 võideti.

Hoolimata võidust on Darussafaka lootus 8 parema sekka siiski juba E-vahegrupi 6. kohal kadunud, 4. kohal paiknev Crvena zvezda aga just viimasest veerandfinaalpiletist 7 võidu ja 6 kaotusega kinni hoiab. Serblasi ohustab nende selja taga veel 6 võidu ja 6 kaotusega Anadolu Efes.

Darussafaka parimana viskas eile 19 punkti Scottie Wilbekin, kodumeeskonna poolelt lisas 18 silma NBA kogemusega Quincy Miller.

Päeva viimases kohtumises ei jätnud midagi lahtiseks Barcelona, kes juba avapoolajal Brose Basketsiga 20-punktilise vahe sisse tegi ning lõpuks 75:57 võidu teenis. Tihedas tabelis jagab Barcelona nüüd 7 võidu ja 6 kaotusega koos Himkiga 3.-4. kohta. Brose Baskets jääb 6 võidu ja 7 kaotusega 6. positsioonile.

Võitjate resultatiivseimana viskas eile 13 punkti Alex Abrines, Justin Doellman ja Ante Tomic said kirja 12 silma, märkimis väärib ka Joey Dorsey 9 lauapalli ja 8 punkti. Brose Basketsi särgis kerkis 16 punktiga üleplatsimeheks Bradley Wanamaker. Soodsas tulemused F-vahegrupis tagasid ühtlasi pääsu play-offi Kristjan Kanguri endisele koduklubile Laboral Kutxale, kes hetkel 8 võidu ja 4 kaotusega Barcelona ees 2. kohta hoiab.