Efes Pilseni mängijad tegid Schortsanitise vastu üheksa viga, lubades tal väljakult visata vaid kolm korda. Arvestades statistikat oli tegu filigraanse plaaniga, sest väljakult viskeid tabas Baby Shaq eksimatult, küll aga oli tõsistes raskustes vabaviskejoonel. Huvitav on märkida, et Schortsanitis teenis ühe vabaviske enam kui kogu vastasvõistkond kokku. Niipalju siis vilest Kreeka pinnal.

Kokku jäi Schortsanitise arvele Olympiacose 105:90 võidumängus 11 punkti. Võitjate edukaim oli 23 punktiga Ioannis Bourousis, ehkki mees sai mänguaega vaid 12 minutit!

Vilniuse Lietuvos rytas alistas koduväljakul kindlalt 78:56 Belgradi Partizani, võõrsil olid võidukad Tel Avivi Maccabi ja BC Himki. Kusjuures Himki 72:68 võidumängus Milano Armani Jeans vastu tulid algkoosseisudes korraga väljakule neli leedulast. Venemaa klubis Robertas Javtokas ja Paulius Jankunas ning Itaalia meeskonna poolel Jonas Maciulis ja Marius Petravicius.

Nelja vooru järel jätkavad alagrupiturniiri täiseduga Siena Montepaschi, Regal FC Barcelona ning Unicaja. Võiduarve on avamata Villeurbanne ASVEL-il, Ljubljana Union Olimpijal ja Orleanaise Entente meeskonnal.

Vaata tulemusi ja alagruppide seisu siit: