Algkoosseisud:

TÜ/Rock: Todd Abernethy, Timo Eichfuss, Janar Talts, Silver Leppik ja Scott Morrison.

Raiffeisen: Moore, Lamesic, Meacham, Conley ja Klette.

1. veerand:

Kohtumise algus on Rocki poolt rabe - kolm ja pool minutit mängitud ning külalised ees 8:5.

Rock jõuab viigini 10:10, kui veerandi lõpuni jääb 5.13. Leppik annab palli korvi kohale Morrisonile, kes teeb kaks punkti ja tabab ka vabaviske.

Seejärel aga Austria klubilt kaks täpset kolmest ja Rocki treenerid võtavad aja maha. Mängida 3.34.

Edasi natuke praaki mõlemalt poolelt - jooks Taltsilt ja Teinilt ning valesööt Austria klubilt. Siis aga jääb Rock juba kaheksa punktiga taha - 10:18.

Ka veerandaja lõpus eriti millegi üle rõõmustada pole, Rock kaotab selle 12:21.

2. veerand:

Esimesed punktid viskab Doronin, kui mängitud poolteist minutit - 14:21. Kuid Rockil on endiselt visketabavus väga kehv, Austria klubil seevastu ligi 70!

Rockil ei õnnestu kuidagi korraliku esitust andvale Austria klubile lähemale jõuda - viis minutit mängida 18:26.

Häirekellaks on Morrisoni neli viga.

Leppiku kolmene toob Rockile natuke lootust - 21:27. Mängida 3.51.

Rock võitleb, mehed lausa viskuvad palli järgi. Aga samas söödab Sokk palli audist otse vastasele. Tükk aega mõlemad nullil, kuni tabab Eichfuss - 23:27. Ja siis ka Talts - 25:27. Mängida 1.30.

Rockil oli siis ka võimalus ette minna, et enam-vähem samal hetkel, kui Sokk tabas kolmese, tegi Allingu suht mõttetu ründevea.

Raiffeisen keerutas rünnakut väga pikalt, kuni Lamesic tabas kolmese. Rockil ülejäänud sekundite jooksul korvi saada ei õnnestunud, eksis Sokk. Poolaeg niisiis Raiffeisenile 30:25.

Avapoolaja Rocki resultatiivseim oli Morrison 8, vastastel Lamesic ja Conley samuti 8 punktiga.

3. veerand:

Väga vähe tehakse skoori - neli pool minutit mängitud ja Morrison seab jalule viigi 31:31.

Ometi pääseb Rock ka ette, kui Leppik tabab kolmese 34:33, ent kohe vastab korviga Raiffeisen. Aga ometi on Austria klubi hakanud rohkem visetel eksima.

Rockil ei taha kohe kuidagi visked korvi kukkuda, täiesti masendav. 36:37 - mängida 1.20.

4. veerand:

Doronin teeb kohe 40:37, ent Austria klubi vastab kolmesega. Siis jäävad kaks ühe vastu Talts ja Morrison ja viimane paneb pealt.

Hakkab tulema! Talts paneb vastasele kulbi, siis mängitakse täiesti vabaks Leppik, kes tabab kolmese - 47:41. Mängida 6.40.

Tartlaste agressivne mäng toob lõpuks tulemusi - vastased on hakanud väsima ja eksivad visetel. Talts teeb korvi - 51:43. Mängida 5.40.

Jupp aega ollakse korvipõuas, kuni Leppik lajatab väga vajaliku kolmese 55:47, mängida 2.45. Raiffeisen eksib isegi korvi alt.

36 sekundit enne lõppu tabab Lamesic kaks vabaviset ja Rock juhib 57:51. Aga Tartu mehed kaotavad palli ning Moore tabab veel kaks vabaviset, kui mängida jäi 16 sekundit. Aga enam midagi hullu ei juhtu ja Eichfussi vabavise teeb lõppresultaadiks 58:53.

Rocki parimad olid Morrison 17 punkti ja 9 lauapalliga, Leppik viskas 12 ja Talts 10 punkti.

Mängu eellugu:

Lisaks Welsile kohtub Rock sel hooajal FIBA EuroChallenge sarjas Antwerpen Giantsiga Belgiast ja Artland Dragonsiga Saksamaalt.

Meeskondade koduliigade hetkeseisu vaadates tundub, et alagrupi favoriidid on Rocki kõrval Saksa draakonid, kes hoiavad koduses meistriliigas Berliini Alba järel teist kohta, teatab Rockpress. Antwerpeni meeskond on Belgia liigas hetkel neljandal kohal, Wels hoiab Austria liigas kolmandat kohta. 

Raiffeiseni mängumootor on ameeriklasest tagamängija ja eelmisel hooajal Lahti Soome meistriks tüürinud Jason Conley, kes on visanud keskmiselt 25 punkti mängust. Teda toetab ameeriklasest tagamängija Trenton Meacham. Kahe peale on nad visanud pea poole meeskonna punktisaagist ja võivad seetõttu võtta mängusaatuse enda kätte ka teisipäevases kohtumises.

TÜ/Rocki mängijate tervislik olukord on paranenud, haiguse tõttu jääb mängust eemale vaid Asko Paade. Marek Doroninil oli palavik ning tema osalemine kohtumises selgub teisipäeval. Ülejäänud mehed on Indrek Visnapuu sõnul terved ja valmis platsile astuma.