Zenidi resultatiivsemad olid Himki vastu leegionärid Will Thomas ja Austin Hollins vastavalt 20 ja 15 punktiga. Lõpuveerandil olulist rolli kandnud Mateusz Ponitka lisas 12 punkti ja kaheksa lauapalli.

Himkit ei suutnud kaotusest päästa ka suurepärase partii esitanud Aleksei Šved, kes kogus 30 punkti, kuus resultatiivset söötu ja viis lauapalli.

Zenidi võit oli kindlam, kui lõppnumbrid näitavad, sest lõpuminutit alustati 78:72 juhtimisel ning Himki sai vahe kahepunktiliseks alles viimasel sekundil, kui Jonas Jerebko tabas kaugviske.

Moskva CSKA mängis võõrsil Müncheni Bayerni vastu maha 20-punktilise eduseisu (45:25), kuid sai lõpuks ikkagi võidu 84:77. Mike James viskas 27 punkti, jagas seitse korvisöötu ja võttis viis lauapalli.

FC Barcelona kaotas koduväljakul Istanbuli Anadolu Efesile põnevuslahingu 82:86, kuigi neli minutit enne lõppu juhiti 75:68. Lõpusekunditel neli vabaviset tabanud Shane Larkin kogus võitjate poolel 26 punkti ja viis resultatiivset söötu. Brandon Davies tõi Barcelonale 20 silma.

Teistes mängudes võitis Belgradi Crvena Zvezda võõrsil Villeurbanne`i Asveli meeskonna Kevin Punteri eelviimase sekundi kaugviskest 83:80 ja Olympiakos samuti võõral väljakul Valencia 93:91.