Kalev/Cramo eest VTB Ühisliigas kaasa tehtud 14 mängus viskas Boone keskmiselt 13,4 punkti ja võttis 11,5 lauapalli. Teise näitaja osas on ta liigas ülekaalukalt parim mees, paremuselt teisel mehel on kirjas 8,6 lauapalli.

Need numbrid jäid silma ka Ühisliigas 3. kohta hoidvale Himkile, kelle ridades on hetkel vigastatud tsenter Paul Davis ning kes seetõttu korvi alla lisajõudu otsis.

Euroliigaski end 16 parema sekka murdnud Himki klubi mänedžer Pavel Astahhov tunnistas samuti, et Boone'i oli meeskonda vaja Davise asenduseks: "Davise vigastuse tõttu pidime oma meeskonda tugevdama suure mehega, kes suudaks mängida number 4 ja 5 positsioonil. Võttes arvesse meie tihedat graafikut, on [James] Augustine'il raske pidevalt 30 või 35 minutit mängida, isegi kui [Dmitri] Sokolov teda aitab. Olles koos treeneritega mitmeid mängijaid analüüsinud, otsustasime just Josh Boone'i kasuks. Tal on NBA kogemus ning ta on seni Kalevis hästi mänginud. Loodame, et ta aitab meil oma eesmärke saavutada."

Olenemata oma vanusest on Boone kiire ja mobiilne
Rimas Kurtinaitis, Himki peatreener

Sarnaselt mänedžerile tunnistas Himki peatreener Rimas Kurtinaitis, et Boone'i meeskonda toomise juures mängis rolli ka mehe NBA kogemus: "Josh Boone on kogenud mängija ja olenemata sellest, et ta on 31 aastat vana, on ta endiselt kiire ja mobiilne. Lisaks on ta väga atleetlik ning lauavõitluses suurepärane. Boone'il on väga head statistilised näitajad ning samuti tõestas ta end hästi NBA-s."

Legendaarne Leedu treener lisas: "Ta on [VTB Ühisliigas] keskmiselt maha võtnud 11,5 lauapalli, neist 4 ründelauas - ning see on just koht, kus meil on areneda. Samuti on siinkohal oluline Paul Davise vigastus. Samuti vajab puhkust Augustine, kes tihti üle 30 minuti platsil rassib. Seega on hea, et me kuu aega tagasi ka Sokolovi palkasime. Nüüd on meie eesliin tugevnenud ja me proovime seal kõigile mänguaega jagada."