Otsustava kohtumise esimene veerandaeg kujunes punktiderohkeks, mille võitis Barcelona 28:23. Teine veerandaeg kuulus aga kindlalt kodumeeskonnale Anadolu Efesile, kes võitis veerandi 24:14 ja oli poolajaks ees 47:42.

Kolmandal veerandajal kumbki meeskond suurt punktilisa ei saanud ja kolmas periood kuulus numbritega 15:14 Barcelonale. Seega oli Anadolu Efesi edu enne viimast veerandit 61:57.

Viimasel veerandil kasvas Anadolu edu vahepeal juba 11 punkti peale, kuid midagi veel otsustatud polnud, sest Barcelona suutis kaotusseisu vähendada. Neljast silmast lähemale Barcelona siiski enam ei jõudnud ja lõpuks võtsid türklased numbritega 80:71 oma.

Anadolu Efes säras kolmepunktivisetega, kui saadeti teele koguni 39 kolmest, millest tabati 17. Võitjate suurimateks punktitoojateks olid Shane Larkin ja Adrien Moerman 18 silmaga. Kahekohalise punktiarvuni jõudsid koguni viis mängijat, kui Rodrigue Beaubois, James Anderson ja Vasilije Micic tõid vastavalt 11, 11 ja 10 punkti. Barcelona parimad olid Chris Singleton ja Thomas Heurtel 12 punktiga.

Anadolu Efes kindlustas seega viimase klubina pääsu Euroliiga finaalturniirile, mis peetakse 17. - 19. maini Baskonia koduväljakul. Anadolu Efes läheb vastamisi poolfinaalis Istanbuli Fenerbahcega. Teise finalisti selgitavad välja Madridi Real ja Moskva CSKA.