Alates 2013. aastast Alexela KMLi nime kandev meistrisari saab alguse 7.oktoobril kell 19.00 Tartus, kus vastamisi on avamängule traditsiooniliselt Tartu Ülikool/Rock ja BC Kalev/Cramo. Mängust on otseülekanne TV6-s ja Delfi TV-s.

Seejärel, 10. oktoobril kell 17.00 on vastamisi mullu pronksi pärast heidelnud AVIS Rapla ja Rakvere Tarvas. See mäng tuleb samuti TV6 ja Delfi TV otsepilti.

Ülejäänud kalender on veel kinnitamisel ning saab paika lähinädalate jooksul, kinnitas Alexela liiga tegevjuht Anneliis Annus.

"Võistkonnad on jäänud samaks. Neid on üheksa. Huvitavamaks teeb hooaja kindlasti see, et Valga/Valka meeskond osaleb paralleelselt nii Eesti kui Läti meistriliigas; aastaga kogemust ja oskusi timminud Audentese SG/Noortekoondis lööb kaasa kõik neli ringi," sõnas Annus.

BC Kalev/Cramo mängib Alexela KML põhiturniiril kaks ringi, v.a Tartu Ülikool/Rockiga. Rockiga mängivad nad neli korda – kaks kodus pluss kaks võõrsil. Teistega mängib Kalev/Cramo kaks mängu võõrsil.

TÜ/Rock mängib koduses meistriliigas kolm ringi, nii nagu eelmiselgi hooajal. Nende formaat on selline, et üks mäng kõigiga kodus ja kaks võõrsil (v.a Cramoga).