Valga-Valka oli esimestest minutitest alates kohtumiseks hästi valmis ning Timo Eichfussi 13 ja Michael Besti 7 punkti toel võideti avaveerand kaheksa punktiga. Teisel veerandajal oldi aga Liepaja kaugvisetega raskustes ning kuna piirilinlaste rünnakud tihti ebaõnnestusid, sulas poolajaks vahe kahele punktile.

Kolmas veerandaeg kulges tasavägiselt ning Valga-Valka kordagi kodumeeskonda juhtima ei lubanud. Best oli endiselt heas hoos ja suuresti tema tabavate lähivisetega mindi viimasele neljandikule vastu 62:58 eduseisust. Liepaja tegi seejärel aga 11:2 spurdi ning Valga-Valka oli sunnitud aja maha võtma. Vahe paisus ka seitsmele punktile, kuid Emils Kruminš vastas kaugviskega ning Filipp Gafurovi vabaviske järgselt oli Liepaja ees 71:68. Lõpp kuulus ikkagi võõrustajatele, kui tehti 13:2 spurt Rihards Kuksiksi kolme kaugviske abil ning Läti klubi sai oma hooaja esimese võidu kätte.

Kumbki meeskond tabas väljakult viskeid 42-protsendiliselt, Liepajal õnnestus läbi korvirõnga saata aga 11 kaugviset. Lauavõitluses jäi Valga-Valka peale 40:34 (ründelaud Liepajale 10:9), korvisööte jagas rohkem kodumeeskond 21:20 ning pallikaotuseid tegi Valga-Valka rohkem 17:9.

Liepaja parimaks kerkis Eduards Hazners 24 punktiga (kaugvisked 4/5). Rihards Kuksiks lisas 20 silma (kaugvisked 5/9), Guntis Sipolinš tõi 13 punkti ja 8 lauapalli ning kaksikduubli 11 punkti ja 10 lauapalliga tegi Andrejs Šelakovs.

Michael Best oli Valga-Valka resultatiivseim 25 punkti ja 12 lauapalliga. Kaksikduubli tegi ka Timo Eichfuss 20 punkti ja 10 lauapalliga ning 12 silma lisas Filipp Gafurov.

Päeva viimases mängus kohtub Tartu Ülikooli meeskond võõrsil Latvijas Universitate'ga.