Mängu saatus sai selgeks alles viimasel sekundil, kui Reinis Strupovics keskjoonelt koos lõpusireeniga palli mööda viskas.

39 sekundit enne mängu lõppu viisid Rait-Riivo Laane ning Domagoj Bubalo Rapla 71:67 juhtima. Seejärel tabas Laane ka vabaviske ning 25 sekundit enne lõppu oli eduseis viis punkti ning Rapla oli sõiduvees. Ärevad momendid siiski ei kadunud - Kristjan Evart vähendas vahe vabavisetel kolmele ning Rait Keerles astus küljejoonele, mis tähendas, et 13 sekundit enne lõppu oli Valga kolme punkti kaugusel.

Kuus sekundit hiljem tabas Strupovic vabaviske ja vähendas vahe veel kahele punktile. Järgnes Oliver Metsalu tabav vabavise ning sellega oli mäng Raplal käes.

Rait-Riivo Laane panustas 17 punktiga, tabades kõik neli kaugviset. Rait Keerles lisas 13 punkti ja 10 lauapalli. Valga parim oli 20 punktiga Strupovic. Jurijs Aleksejevs lisas 16.

Valga jätkab tabelis kolmandal kohal (16 võitu, 6 kaotust), Valga on 10 võidu ja 10 kaotusega viiendal kohal.

Vaata mängu täispikkuses:

Mängu eel:
Valga ja Rapla on sel hooajal varasemalt kaks korda kohtunud ning mõlemal korral on võidukas olnud Rapla. Võõrsil võideti novembrikuus 83:68 ning kodusaalis jaanuaris 77:61. Viimases mängus tõi Domagoj Bubalo edukama korvikütina 19 punkti, tabades sealjuures 2-punkti viskeid 8/9. Valga resultatiivseim oli tavapäraselt Jurijs Aleksejevs 15 punktiga, kirjutab basket.ee.

Veebruarikuu jooksul on Valga/Maks&Moorits saanud 1 võidu ja 1 kaotuse, kokku on turniiritabelis 10 võitu ja 9 kaotust, mis annab 5. koha. Rapla Tyco on Alexela meistriliigas võitmatuna püsinud alates 13. detsembrist ning hoiab turniiritabelis 3. kohta 15 võidu ja 6 kaotusega. Rapla ja Valga vahele jääb 14 võidu ja 9 kaotusega Rakvere Tarvas.