MÄNGU KÄIK: TLÜ/Kalev võitis avaveerandi 29:20, poolajaks oli Kalevi edu sulanud 50:46-le. Viimast veerandit alustati TLÜ/Kalevi 67:65 juhtimisel.

Tartu sai tabelisse 10 kaotuse kõrvale 9. võidu, mis asetab nad 10. kohale. TLÜ/Kalev hoiab 10 võidu ja 11 kaotusega kinni veel seitsmendast ehk eelviimasest play-off kohast.

Uudist täiendatakse...

Priit Vene kommentaar:

Kalev/TLÜ-le kuulus avaveerand 29:20, aga tartlased jõudsid poolajaks nelja punkti kaugusele. Viimase neljandiku eel oli vahe vähenenud kahele silmale ning kohtumise lõpus oli seis 82:82 viigis. Paistis, et käiku tuleb lisaaeg, aga Kregor Hermet saatis viimastel sekunditel teele kaugviske, mis küll ei tabanud, kuid eestlane sai ise ründelaua ja tabas võiduviske.

Arnas Velicka viskas Tartu eest 27 punkti, kogus 8 lauapalli ja andis 9 korvisöötu. Kregor Hermet lisas 21 silma ja 5 lauapalli, Julius Kazakauskas tõi 16 ning Tautvydas Šlezas 12 punkti.

Karl-Johan Lips oli Kalev/TLÜ parim 17 punkti ja 8 lauapalliga. Damarcus Jamaal Harrisoni nimele jäi 15 silma ning võrdselt 12 punkti lisasid Mario Paiste ja Taylor Stafford.

Päeva viimases mängus sai Riia VEF 106:70 jagu BK Liepajast.

OlyBet Eesti-Läti Korvpalliliiga jätkub juba 7. veebruaril kahe mänguga. BC Valga-Valka/Maks&Moorits võõrustab BC Kalev/Cramot ning lähirivaalid AVIS UTILITAS Rapla ja Pärnu Sadam selgitavad omavahel parima välja.