Rapla pääses avaveerandi lõpuks kümne punktiga juhtima (24:14) ning eduseisu enam käest ei andnudki. Võitjate resultatiivseim oli Rait Keerles 19 punktiga, Sander Saare viskas 16 ja Janar Soo 15 silma. TTÜ parim oli Joonas Järveläinen 21 punktiga.

„Tulime väga hea häälestusega peale. Olime täna heas vormis, meil oli üldfüüsiline laager paar nädalat tagasi. Alguses küll tegime palju vigu, kuid tegime omad parandused ja saime selle mängu kätte,“ rääkis Soo mängu järel Delfi TV-le.

TTÜ peatreener Heino Lill ei olnud rahul oma meeskonna esimese poolajaga: „Esimene poolaeg oli meil väga õnnetu. Rapla on selline meeskond, kes mängivad alati vea piiril ja see viis meie mehed endast välja ning tekkis paanika. Esimesel poolajal oli korvi alt viskeprotsent nii väike, et sellega on raske võita. Lisaks meil on suur puudus mängujuhist,“ selgitas Lill.

Rapla lõpetab aasta 9 võidu ja 6 kaotusega, mis annab Kalev/Cramo (14-2) ja TÜ/Rocki (15-5) järel kolmanda koha. TTÜ (6-11) on võiduprotsendi alusel 7. kohal.

TTÜ ja Rapla mängu tipphetked:
Janar Soo intervjuu: