Tasavägiselt kulgenud kohtumises hakkas Tartu teisel poolajal hätta jääma vigadega. Juba kolmandal veerandajal langes vigadega välja Robin Kivi. Neljandal veerandil kukkusid veel kaks meest pingile. Kregor Hermeti jaoks lõppes matš neli minutit enne normaalaja lõppu, minut hiljem langes välja ka Timo Eichfuss. Kui veel pool minutit enne normaalaja lõppu juhtis Jurmala 76:73, siis Kent-Kaarel Vene punktide abil viisid tartlased kohtumise lisajaale.

Lisaajal aga langesid veel Vene ja Hendrik Eelmäe vigadega välja. Vaatamata kõigele alustasid tartlased lisaaega paremini, minnes ette 85:79. Tartu juhtis poolteist minutit enne lisaaja lõppu 88:81, aga eduseis mängiti peaaegu maha. 5 sekundit enne lõppu 86:88 seisul viskas lätlaste Denis Krestinin kahest vabaviskest teise mööda. Seejärel pani Heivo Parrol Tartu poolelt omakorda mõlemad vabavisked mööda, aga tartlaste õnneks vastaste viimane vise siiski tabavaks ei osutunud.

Seega Tartule lõpuks raske 88:87 võit. Tasub veel mainida, et Tartu poolelt jäi tänasest mängust üldse eemale Adomas Drungilas.

Robert Valge tõi üleplatsimehena 30 silma, Tanel Sokk panustas võitu 18 punkti. Kahekohalise punktiarvuni jõudis veel Kregor Hermet (14). Jurmala poolelt oli resultatiivseim valusal hetkel vabaviskel esindanud Krestinin (18).

Tartul on nüüd kirjas 9 võitu ja 12 kaotust. Jurmalale oli see 11 võidu kõrvale 11. kaotuseks.