Kodumeeskond oli veel viimase minuti alguses võidule väga lähedal, juhtides nelja punktiga. Rapla jõudis aga Thomas Van Der Marsi vabaviskest ja Devin Brooksi kaugviskest viigini 80:80. Kui mängida jäi neli sekundit, tabas Johnny Berhanemeskel, viies TLÜ/Kalevi uuesti ette 82:80. Rapla ei olnud aga oma viimast sõna veel öelnud - Brooks tabas koos lõpusireeniga paremalt äärelt raske kaugviske!

Mängu ülipõnev lõpp:

Maurice Kemp oli Rapla resultatiivseim 27 punkti ja 10 lauapalliga, Brooks lisas 10 punkti, 6 lauapalli ja 5 resultatiivset söötu. TLÜ/Kalevi parimana viskas Berhanemeskel 27 punkti, Reimo Tamm tõi 20 silma.

TLÜ/Kalev võitis korviderohke avaveerandi 26:22, Berhanemeskel tabas seejuures lõpusekundil raske kaugviske. Teisel veerandil püsis kalevlaste edu kuni perioodi keskpaigani, ent poolajavileks pääses juhtima Rapla tulemusega 46:41. Maurice Kemp oli toonud juba 17 punkti. Tasavägise kolmanda veerandi lõpuks juhtis Rapla napilt, 62:60.

Kolme võiduni peetava pronksiseeria teine kohtumine toimub pühapäeval Raplas.

Põhihooajal teenisid mõlemad meeskonnad omavahelistes mängudes kaks võitu. 24. oktoobril võitis Kalev võõrsil 97:76, 20. novembril omakorda Rapla võõrsil 80:61. Kaks selle aastanumbri sees peetud mängu olid aga tasavägisemad: 6. veebruaril teenis Rapla kodus 78:71 võidu ning 9. märtsil Kalev kodus 90:88 võidu.

Kui TLÜ/Kalevi viimane medalivõit jääb viie aasta tagusesse aega (toona TTÜ/Kalev), siis Rapla teenis klubi ajaloo esimese medali mullu.