Pärnu võitis avaveerandi 21:13, juhtis poolajavileks 38:30 ja viimase veerandi eel 51:43. Kalev suutis viimase mänguminuti alguseks jõuda kolme punkti kaugusele (58:61), kuid siis enam korvini ei jõutud ja Pärnu vormistas lõppseisu vabavisetest.

"See oli selline mäng, kus juhtisime esimesest minutist viimaseni ja siis sa kuidagi ei taha enam kaotada ning hakkad eduseisu vägisi hoidma. Me hakkasime nii öelda vägisi hoidma 4 minutit enne kohtumise lõppu. Ei saanud Tallinna Kalevi maa-ala kaitse vastu kuidagi lihtsatelt positsioonidelt ära visatud," rääkis Pärnu mänedžer Mait Käbin. "Lisaks tahaksin kiita Elgar Tamsalut, kes lülitus mängu hästi ja oli väheste minutitega kui must hobune, kes otsustavatel hetkedel võttis mängu enda peale. Aga ta polnud ainus liider, neid oli palju. Mitme mehe hingestatud mäng tagas meile täna selle võidu."

Võitjate resultatiivseim oli 15 punkti visanud ja 10 lauapalli hankinud Nemanja Miljkovic, Kalevi tulemuslikum oli Renato Lindmets 17 silma ja 9 lauapalliga.

Turniiritabelis asuvad meeskonnad vastavalt viiendal ja kuuendal kohal. Kalevil on nüüd kirjas viis võitu ja seitse kaotust, Pärnul neli võitu ja seitse kaotust.

Kalev ja Pärnu olid sel hooajal korra ka juba kohtunud, kui oktoobri keskpaigas pealinnaklubi 64:55 võidu võttis.

Pärnu maitses viimati koduliigas võiduvilju 23. oktoobril, alistades KK Hito. Seejärel on kaotatud kaks korda Rakvere Tarvale ja korra TYCO Raplale ja TTÜ-le.

Parimad palad: vaata Pärnu ja Kalevi mängu tipphetki!