“AVIS Rapla meeskonnas on alles nii möödunud aasta tiimivaim kui on lisandunud ka uut värsket verd – see annab meile indu algaval hooajal vähemalt sama tugevaid mänge ja lahinguid pidada kui mullugi,” sõnas AVIS Rapla manager Jaak Karp.

Karp tõi esile, et kuigi meeskonna põhituumik on paigas, siis jätkuvalt otsitakse veel ühte “suurt meest” keskmängijaks. “Oleme pidanud läbirääkimisi mitmete mängijatega ning lahendus võib tulla nii mõne päeva kui mõne nädalaga,” selgitas Karp, kuid ei söendanud veel nimesid välja hüüda.

Aivar Kuusmaa oli hooaja avamängu eel positiivne: “Avis Rapla on küll 13 korda järjest Kalev/Cramole kaotanud, kuid usun, et pühapäeval on meil siiski võimalus see needus murda.”

“Meeskond hooajaks ja mängudeks üldjoontes valmis – seda tänu headele sponsoritele, kes Rapla korvpallile tulihingeliselt kaasa elavad,” kiitis Karp, kes sõlmis tänasel pressikonverentsil koostöölepingu AVIS Rapla uue sponsori Fenikss Casinoga.

Sponsorite nimekiri on laienenud ka Hiiumaalt pärit ettevõtte ATV Transpordi võrra, kes koostöös nimisponsor AVIS autorendiga andis täna kahele Hiiumaalt pärit Rapla mängumehele - Martin Paasojale ja Kristjan Voolaiule - üle sõiduautod Kia Ceed.

“Paasoja ja Voolaid on neljal hooajal tõestanud enda mängumehelisust ning eeskuju Rapla korvpallis – loodame, et nende senised kogemused ja mängutahe aitavad sel hooajal veelgi paremaid tulemusi saavutada ja innustavad nii Hiiumaa kui Rapla noori korvpallimängijaid,” tõi esile AVIS autorendi esindaja Tomas Tibbing.

AVIS Rapla meeskond 2016. hooaja alguses:

(1) Rasham Suarez, (4) Marek Ruut, (8) Domen Bratož, (10) Karl-Johan Lips, (12) Thomas van der Mars, (14) Gregor Ilves, (18) Indrek Kajupank, (33) Kristjan Voolaid, (40) Martin Paasoja, (45) Sven Kaldre.

Peatreener Aivar Kuusmaa, abitreener Toomas Annuk, füsioterapeut Marjaana Raudmäe.