Debüüdi TTÜ ridades tegi Corey Raley-Ross, kes viskas 22 punkti ja korjas 6 lauapalli. Kristjan Kitsing sai kirja 20 punkti ja 11 lauapalli, Kiur Akenpärg 16 ja Rait-Riivo Laane 14 punkti.

Corey vanem vend Brandis panustas Kalev/cramo võitu 15 silma. Marco Killingsworth hiilgas 14 punkti ja 8 laupalliga, Josh Boone 14 punkti ja 10 lauaga. Rolands Freimanise arvele kogunes 13 punkti, Erik Keedusel 12 ja Rain Veidemanil 11 punkti.

Avaveerand TTÜ spordihoones lõppes viigiseisul 22:22, poolajal võitis Kalev/Cramo juba 48:42. Viimast veerandit alustati Eesti hõbedameeskonna 74:64 juhtimisel.

Cramo võitis laua 33-25, korvisöödud Cramo kasuks 17-14, pallikaotusi oli TTÜ-l 15 Cramo 8 vastu. Kahepunktivisked Cramo kasuks 64 vs 54 %, kolmesed Cramole 50 vs 27 % (ehk 18/9 vs 15/4), vabavisked Cramole 80 vs 74 %.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ütles pärast mängu Delfi TV-le antud lühiusutluses, et on meeste tegutsemisega rünnakul jätkuvalt rahul, seevastu kaitses on teineteisemõistmisest veel vajaka ning arvestades ülitihedat mängugraafikut ei ole ka erilisi võimalusi treeningutel seisu parandada.

TTÜ eesliini liider Kristjan Kitsing tunnistas Basket.ee-le: "Mängus oli pinget kõvasti. Meie poolt tahtmist jätkus, tahtsime neile näidata, et suudame küll vastupanu osutada. Suures plaanis see ka õnnestus - rünnakupoolega ma kindlasti jääks täna rahule, aga kaitses lasime ikka liiga palju neil skoori teha."

Kitsing jätkas: "Kolmandal veerandil tekkis meie poolt paha periood, kus nad pick'n roll'iga kõvasti lõikasid ja otsustava eduseisu saavutasid. Kahjuks jah sealt enam päriselt mängu tagasi tulla meil ei õnnestunud. Endalegi üllatav, et skoor lõpuks mõlemapoolselt nii suureks paisus."

Uue mehe, Corey Raley-Rossi kohta lausus endine Cramo mees: "Mulle näib, et ta sobib meie joonisesse väga hästi. Puideti lahkumise järel täidab ta selle tühimiku suurepäraselt. Meil ongi vaja meest, kes läheb läbi, ei põe, võtab raskel hetkel otsused enda peale jne. Hetkel on murekohaks pigem lauavõitlus, peame suutma sellele keskenduda ning eeskätt enda kaitselauas korra majas hoidma. Nende korvialuste jõududega, mis meil on."