"Kui te tähele panite, siis meil oli enne finaalide algust pool avatud treening, kus keegi väga tabavalt mainis, et me nägime enesekindlad välja. Tuleb tunnistada, et me läksimegi sellesse finaali suht enesekindlalt, sest teadsime, et meil on ettevalmistus läinud täkkesse - vigastatud olid terved, Rocki mäng oli läbi analüüsitud, trennides sai palju visatud," rääkis Varrak Delfi TV-le.

"Uskuge või mitte, aga selle finaalseeria pöördemomendiks olid esimese mängu esimesed kümme minutit, kus me realiseerisime numbriliselt oma hea vormi ja enesekindluse ning tõestasime endile, et see ei ole puhtalt treeneri jutt, et me oleme heas vormis. Sealt edasi oli juba lihtsalt. Tegelikult me juhtisime kogu aeg kõik mängud."

"Mis tänast puudutab, siis ma ütleks isegi, et meie poolt mitte nii hea mäng kui mõni aeg tagasi, aga tuleb tunnistada, et tegelikult me näitasime terves seerias väga head mängu. Arvan, et igati teenitult tuli see kuld meile. Meil oli igale nende käigule vastus kohe olemas. Olime füüsiliselt ja vaimselt heas vormis ja meil oli terve pink terve. Neli null on tõsiasi," lisas Varrak.