Kalev/Cramo poolel tegi esimest korda pärast Kreekast naasmist mängu kaasa ka Gregor Arbet, kes viskas 11 punkti. 

"Me ei alustanud kohtumist kõige paremini, aga mida minut edasi, seda paremini mängisime," võttis Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak kohtumise lühidalt kokku. "Kerge Gregoril ei olnud, ta pole meiega ühtki trenni kaasa teinud. Tuli otse mängule, õnneks teadis eelmisest aastast paari liikumist. Need, kes eile mängisid rohkem, said täna puhata."

Tasavägist mängu jätkus kogu esimese veerandaja vältel. HITO oli kohtumiseks end hästi häälestanud ning Kalev/Cramol oli ehk jalgades eilne mäng, tänu millele juhtis esimese veerandaja lõpus kodumeeskond 23:21. Teisel kümnendil aga tegi Kalev kiirelt 28:2 vahespurdi, olles poolaja lõppedes juba kindlas 57:35 eduseisus. Teisel poolajal turniiritabeli viimane enam Tallinna klubile ohtlikuks ei saanud ning kalevlaste eduseis püsis. Kohtumise lõpuks olid tablool Kalev/Cramo edunumbrid 111:65.

Kalevlaste poolelt ei teinud täna kaasa Tanel Sokk ning Frank Elegar. Kalevi resultatiivsemad olid kaks Kristjanit – Kitsing ja Makke, kes viskasid vastavalt 23 ja 19 silma. Kitsing korjas lauast lisaks 11 palli, tehes kaksikduubli. Neid toetasid Rain Veideman 17 ning Devin Gibson 10 punktiga. HITO skoori eest hoolitsesid peamiselt kaks meest – Joseph Prophet ja Edvard Trumm, kes viskasid 22 ja 17 punkti.