TTÜ KK haaras kiirelt algedu 21:12, kuid külalised vähendasid Edgars Kruminši ja Viljar Veski vedamisel vahe vaid 3 punktini. Avaveerandi viimasel minutil tabas Toomas Raadik nii kaugelt kui lähedalt ning TTÜ võttis veerandi võidu 28:23. Kõik 10 minutit mänginud Raadik tõi 14 punkti.

Terve mängu tagaajaja rollis olnud külalised Läti piiri lähedalt jõudsid 2 ja pool minutit enne mängu lõppu viigini 84:84. Viimaste minutite punkt-punkti heitlus päädis Kiur Akenpärgi tabava korviga 1,7 sekundit enne mängu lõppu, mis tõi tabloole kodumeeskonna TTÜ edunumbrid 91:89. Valga proovis järelejäänud ajaga veel kolmest tabada, kuid ei õnnestunud ning TTÜ kirjutas turniiritabelisse kolmanda võidu.

TTÜ KK peatreener Heino Lill kiitis pärast mängu meeskonda: "Esimene poolaeg oli meil ääretult hea visketabavus, oli teada, et see ei saa kesta. Täna oli edu pant, et tegime vaid 4 neli pallikaotust!"

TTÜ KK mängis kogu kohtumise vaid 7 mehega ning kõik väljakul käinud mängijad kogusid kahekohalise punktisumma. Võidukorvi tabanud Kiur Akenpärg kogus isiklikku kontosse 16 punkti ja 6 resultatiivset söötu. Toomas Raadik viskas 23 punkti, Jaan Puidet ja Andrew Arnold lisasid kumbki 15 punkti. Kristjan Makke kogus 12 ning Mooses Kaja 10 silma.

Mängu resultatiivseim mees oli Valga/Maks&Mooritsast Edgars Kruminš 27 punktiga. Jurijs Aleksejevs tegi kaksikduubli 11 punkti ja 14 lauapalliga. Maris Laksa, Reinis Strupovics ja Viljar Veski lisasid kõik 12 silma.

Täispikkuses: