Võitjate parimana kogus draftist valitud Paul Paine alias ph00ktastc 24 punkti, 4 söötu ja 3 vaheltlõiget. Märt Rosenthal lisas 15 silma, 14 lauapalli ja 6 resultatiivset söötu. Vanameister Reinar Hallik kogus 12 punkti ja 7 lauapalli, kolmeseid tabas ta kuuest kaks.

Tarva parim oli samuti e-sportlane Hardi Paloots (PaloioSantos) 28 silma, 13 lauapalli ja 5 resultatiivse sööduga. Ragnar Leppikus lisas 11 punkti ja 6 söötu, Arvan-Johhanes Lipasaare arvele jäi 6 ja Kristo Saage kontosse kanti 6 silma.

Liiga teises mängus võidutses Tallinna Kalev/TLÜ numbritega 79:63 Avis Utilitas Rapla meeskonna. Kalevlaste parimana viskas Karl Johan Lips 33 silma, haaras 8 lauapalli ning jagas 7 resultatiivset söötu. Raplakate suurim skoorija oli Jan Märten Ratas 16 slmaga.

Mängupäeva lõpetas TALTECHI ja BC Kalev/Cramo vastasseis, millest väljus kindla võitjana viimane ja seda numbritega 94:48. Kõige paremini tegutses konsooli taga Kaspar Kitsing, kes kogus 27 silma ja 11 söötu. Madis Soodla lisas 21 punkti, 10 lauda ja 7 söötu. TALTECHi parimaks kerkis Kris Killing 19 punktiga.

Järgmised mängud peetakse juba esmaspäeval kui vastamisi lähevad Tartu Ülikool ja Avis Utilitas Rapla, Rakvere Tarvas ja Kalev/Cramo ning Tallinna Kalev/TLÜ ja TALTECH. Mänge näeb otseülekandes Delfi TV ja TV3 Sport Eesti Facebooki kanalil. Stuudios juhatab vägesid korvpalliekseprt Siim Raudla.

Täispikkuses Tallinna Kalev/TLÜ - Avis Utilitas Rapla:
Täispikkuses: Pärnu Sadam/Transcom - Rakvere Tarvas: