Enamuse mänguajast juhtinud Tarvas võitis avaveerandi 27:25, juhtis poolajavileks 50:40 ja kolmanda veerandi lõpuks 70:60. Otsustava veerandi alguses oli Tarva edu veel 13 punkti (73:60), kuid siis algatasid tartlased vahespurdi ning pääsesid 2.40 enne lõppu juhtima 81:80. Lõpuminutid kulgesid põnevas punkt-punkti heitluses.

26 sekundit enne lõpuvilet tabas Maris Laksa Tarva 87:89 kaotusseisus esimese vabaviske, ent eksis teisel. Tarvas võttis aga lauapalli ja sai uue võimaluse. Otsustav hetk saabus kuus sekundit enne lõppu, kui Brandis Raley-Ross läks viskele ja Vallo Allingu pani talle kulbi. Tarvas tegi kiirelt vea ja Rain Veideman kasvatas vabavisetest Rocki eduseisu 91:88-le.

Kolm sekundit enne lõppu tehti uuesti viga Laksale, kes eksis esimesel vabaviskel ja realiseeris teise. Allesjäänud ajaga Tarval enam viga teha ei õnnestunud ning Rock hoidis palli lõpuni.

Võitjate edukaimana viskas Marek Doronin 18 punkti ja võttis 9 lauapalli, Justin Ingram lisas 15 silma. Tarva resultatiivseimad olid Maris Laksa ja Reimo Tamm 22 punktiga.

Seeria järgmine mäng, mis võib jääda viimaseks, on neljapäeval Tartus.

Mäng täispikkuses: