23-aastane Dušan Sisic saabub Eestisse täna õhtupoolikul. Millal võib mees TYCO Rapla särgis väljakule joosta, on veel selgumisel. Loodetavasti juba eeloleval laupäeval, kui TYCO Rapla peab kodumängu Tampere Pyrintö-ga.

206 cm pikkune Sisic alustas hooaega Serbia tugevuselt teises liigas, Radnicki OB võistkonnas, kus tema keskmised näitajad olid 17,6 punkti, 6 laupalli. Kahepunktiviskeid oli ta tabanud 56,2 protsendiga ning kolmeseid 42,9-prontsendilise tabavusega.

Juba varajases eas pühendas Sisic end korvpallile ning 13-18 aastaseni treenis ta Belgradi Partizani akadeemias. Samuti on ta kõikides vanusegruppides on olnud Serbia noortekoondiste kandidaat. Lisaks kodumaale on ta mänginud Sloveenias ning sõlminud lepingu Prantsusmaa klubiga, kuid viisaprobleemide tõttu seal siiski mängida ei õnnestunud.

"Valisime uut mängijat tõepoolest kaua. Viimasel hetkel tekkis võimalus värvata 1993 aastakäigu Euroopa tippu kuuluv prospekt, kuid otsustasime mitte rohkem oodata ja minna edasi mängijaga, kellelt on kohe abi loota. Kahjuks ei olnud võimalik teda enne testimisele võtta, aga usaldame lähedasi soovitajaid ja statistikat, Serbia esimesel liigas on ta ikka kõva tegija, laupäeval ladus vastastele 30 punkti," võttis värbamisprotsessi kokku Rapla Korvpallikooli juht Jaak Karp.

Vaata videost, milise mehega on tegu!