Kolmapäevane „pahapoiss“ Vilmantas Dilys kogus võitjate parimana 22 punkti ja 5 lauapalli. Viimasel neljandikul hästi tegutsenud Augustas Peciukevicius viskas 15 ning oma 22 mänguminutit hästi ära kasutanud Kristen Meister 13 punkti. Üleplatsimees oli aga Tallinna Kalevi leegionär Asenso Ampim 30 punkti ja seitsme lauapalliga. Reimo Tamm lisas 12 ja Renato Lindmets 11 punkti ning kaheksa lauapalli.

Paarisaja silmapaari ees peetud kohtumist alustas kahe kaugviskega mänguks algviisikusse edutatud Kristen Meister. Seejärel võtsid tartlaste poolel skooritegemise üle leedukad Dilys ja Augustas Peciukevicius ning nende kahepeale visatud 16 punkti hoidsid TÜ/Rocki eduseisu. Tallinna Kalevil oli aga väga heas hoos Asenso Ampim, kes esimese poolajaga kogus 18 punkti. Teisel veerandajal jätkus TÜ/Rocki ühtlane esitus ja punkte tõid mitmed erinevad mängijad, samas kui Kalevilt vastas peamiselt Ampim. Sellest hoolimata oli poolajaks vahe vaid seitse punkti seisul 46:39.

Teist poolaega alustasid TÜ/Rocki mängijad hoogsalt – pealtpanekud Tanel Kurbaselt ja Kristen Meistrilt tõmbasid meeskonna käima ja veerandaja keskel oli seis pärast Timo Eichfussi kaugviset 59:41 TÜ/Rockile. See oli aga ka suurim vahe, sest Ampimi korvid ning abi ka Renato Lindmetsalt, Reimo Tammelt ja Kaido Saksalt hoidsid kalevlasi mängus. Enne viimast neljandikku oli TÜ/Rocki eduseis Vincent Simpsoni korvi järel 69:58.

Viimasel neljandikul hoidis TÜ/Rock kahekohalist eduseisu kuni viimase paari minutini, mil kalevlaste 6:0 spurt vahe seitsmele vähendas. Vabavisete kindel realiseerimine hoidis aga tartlaste edu ja nii olid lõpuvile kõlades tablool 84:72 võidunumbrid.

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe: "Kontrollisime tervet mängu. Teisel poolajal lõi vahetuste virrvarr natuke rütmi sassi - olime 17ga ees ja lasime nad pisut mängu tagasi, aga lõppkokkuvõttes kontrollisime kohtumist ikkagi kindlalt. Noored mehed Meister ja Vene olid täna tasemel. Sutt vaatas täna veel pisut kõrvalt, sest pole meiega pikalt trenni teinud, aga homme tahaks tallegi minuteid leida."