Meeskonna manager Meelis Pastak tõdeb, et Queen on TÜ/Rocki jaoks vaieldamatu suurkuju. “Queeni legendaarne „We Will Rock You” on käinud aastaid meie klubiga kaasas ja ergutanud meeskonda nii mitmelegi üliolulisele võidule. Ei ole paremat kohta kui Queeni kontsert, kus klubi senise nimega hüvasti jätta,” rääkis Pastak.
 


Rocki peatreenerile Gert Kullamäele meenuvad Queeni lugudega emotsionaalsed hetked. “Karjääri jooksul on võidetud erinevaid meistritiitleid ja „We Are The Champions” on üks legendaarne lugu, mida sel puhul mängitakse. Minul, nagu kindlasti ka teistel meistritiitli võitnud korvpalluritel, seonduvad selle looga mõned väga emotsionaalsed hetked. „We Will Rock You” läheb aga meie klubiga lihtsalt ülihästi kokku ja on saanud meeskonna tunnuslooks,” sõnas Kullamäe.


Korvpallimeeskonna senise nimisponsori Saku Õlletehase juhi Margus Kasteina sõnul on meeskond olnud igati oma nime vääriline. “Meil on olnud väga suur au olla 15 aastat Eesti vingeima kossumeeskonna nimisponsor. Aitäh selle aja eest. Jätkame ka edaspidi Tartu meeskonna toetajana ning elame nende tegemistele tuliselt kaasa,” sõnas Kastein.

Rocki korvpallimeeskond saabub 5. juunil meeskonna bussiga Tallinna lauluväljakule, kus Queeni lugude järgi rokkides saadetakse meeskonna nimi pikemale puhkusele. Järgmisest hooajast jätkab korvpallimeeskond tegevust uue nimega.