TTÜ kallutas mängu oma kasuks viimasel veerandil. Kuus minutit enne mängu lõppu oli tallinlaste eduseis Janis Vahteri vabaviske järel 59:57. Seejärel vastasid Erik Keedus ning Joonas Järvelainen, kasvatades edu kuuele.

Kaks minutit enne lõpusireeni vähendas Andres Andrei vahe veel neljale, kuid Järvelaineni pealtpanek 90 sekundit hiljem kindlustas TTÜ-le võidu.

Pärnu võitis avaveerandi 15:11, poolajale mindi 31:29 eduseisus. Viimase veerandi eel oli edu veel punkt.

“Mängu esimene pool möödus meie dikteerimisel. Kahjuks ei saa me mängida vaid 7-8 mehega ning meie tehtud rohked vahetused andsid initsiatiivi käest. Lisaks ei suutnud me esimesel poolajal oma kaitselauda kontrollida, lasts TTÜ-l võtta 12 ründelauda. Lisaks tegime kiirrünnakutel sööduvigu, mida oli lubamatult palju. Viimane veerandaeg läks meil aga eriti kehvasti, kuna suutsime visata vaid 6 punkti,” lahkas Pärnu abitreener Mait Käbin mängu.

Keedus tõi kohtumises 15 punkti ja 7 söötu. Kristjan Makke ja Kiur Akenbärg lisasid 12. Pärnule tõi Zivojin Grubovic 13 punkti. Toomas Raadik ja Janis Vahter lisasid 12, Heiko Rannula 10 punkti.

Pärnule oli see hooaja teiseks kaotuseks. Avamängus jäädi alla Kalev/Cramole, seejärel võideti tasavägises kohtumises Raplat. TTÜ oli varem võitnud Hitot ja kaotanud Rakvere Tarvale.