Lisaajale viis kohtumise Kalevi leegionäri Robertas Grabauskase tabav lähivise normaalaja lõpusekundil.

Võrreldes eelmise omavahelise kohtumisega (Tarvas võitis 97:60) oli tänane kui öö ja päev. Kui eelmises kohtumises pani Tarvas oma paremuse maksma juba esimese poolajaga, siis sel korral oli aktiivsemaks pooleks TLÜ/Kalev. Tasavägiselt möödunud esimese veerandi järel oli siiski mõnepunktiline eduseis Rakverel 22:20. Teist veerandit alustas paremini Kalev, kes tegi 11:3 vahespurdi, haarates liidripositsiooni enda kätte. Kuigi Rakvere jõudis viigini, oli esimese poolaja lõppedes peal taas kodumeeskond 46:38.

Kolmandal veerandajal olid juhtohjad TLÜ/Kalevi valduses. Alla ei andnud ka Rakvere, kes jõudis hetkeks punkti kaugusele, ent enne otsustavat kümmet minutit oli Kalev oma eduseisu taastanud juhtides 64:58. Viimasel neljandikul peeti maha haarav lahing. Lõpuminutitel mängiti punkt-punkti mängu, mis lõpuks päädis lisaajaga.

Lisaaeg möödus väga punktidevaeselt. Meeskonnad tegid palju praaki ning visked ei tahtnud leida teed korvini. Kohtumise saatus otsustatigi alles lõpuminutitel, mil kindlam oli TLÜ/Kalev, kes võttis eelmise kaotuse eest revanši tulemusega 82:80.

„Kahetised tunded on peal. Meil kõige parem mäng täna ei olnud ja vastane juhtis pidevalt. Aga meil õnnestus kuidagi järgi võtta,“ rääkis Rakvere peatreener Andres Sõber. „Võiduvõimalused olid meil täitsa olemas. See viimane korv, mis meile visati tundus meile kõigile, et oli kaheldav ja sireen käis enne. Lisaaeg oli juba nagu ta oli. Täna nad väärisid seda võitu,“ kiitis Sõber vastast

TLÜ/Kalevi vedajaks oli Robertas Grabauskas, kes viskas 27 punkti ja korjas lauast 17 palli. Teda toetasid Erik Luts ja Reimo Tamm 11 punktiga. Rakvere Tarva poolelt tõid Brandis Raley-Ross 21, Juris Umbrasko 19, Reinar Hallik 13 ning Martin Jurtom 10 silma.