Võitjate eest said Ilja Gromovs ja Endru Davids Smits kirja 15 punkti, Gromovs lisas sellele veel ka 13 lauapalli. Piirilinlaste tiimi eest sai 21 punkti ja üheksa lauapalli kirja Guntis Sipolins.

Valgal on nüüd kirjas kaks kaotust, avamängus Tartu Ülikoolile alla jäänud Jurmalal üks võit ja üks kaotus.

Intervjuu Timo Eichfussiga:

Enne mängu:

BC Valga-Valka/Maks&Moorits - BK Jurmala
03.10.2018 kell 19.00, Valga, Valga Spordihoone
Ülekanne: Delfi TV

Hooaja esimese mängu Valmierale kaotanud Valga võõrustab oma teises kohtumises Jurmalat, kelle treeneripingil istub valgalaste endine juhendaja Kristaps Zeids. Augustis Valga ohjad haaranud lätlane Armands Misuse saab kolmapäevases kohtumises loota avamängus 18 silma ja 6 lauapalliga panustanud kaasmaalasest keskmängijale Guntis Sipolinsile ja 16 punkti toonud Timo Eichfussile. Samuti on uue peatreeneri käsutuses septembri keskel liitunud ameeriklased Dashawn King ja Carl Anthony Montgomery, kes laupäeval viskasid vastavalt 21 ja 10 punkti.

Oma esimest võitu Eesti-Läti Korvpalliliigas jahib ka avamängus Tartu Ülikoolile alla jäänud Jurmala esindus. Kaotusmängus 59 punktiga piirdunud meeskonna resultatiivseimad mängijad olid Kristaps Mediss 17 ja Endru Davids Smits 12 punktiga. Jurmala kogenuim mängija, endine Läti koondislane Edgars Jeromanovs, panustas 9 silma ja 8 lauapalliga. Lauavõitluses tuleb Valgal arvestada ka avamängus 7 lauapalli võtnud 208 cm pikkuse Ilja Gromovsiga, kes kahel varasemal hooajal kuulus Riia VEF-i hingekirja.