Kohtumine algas tasavägiselt, aga seisult 15:17 tegi Kalev/TLÜ 6:0 spurdi ja avaveerand ka 23:20 võideti. Kaks minutit hiljem oli Kalev/Cramo uuesti peal, kuid Kaido Saksa kaugvise viis vastased omakorda 30:29 ette. Enne poolaja lõppu tabaks kolmepunktiviske ka Damarcus Jamaal Harrison ning keskpositsioonilt oli täpne Ronald Eric McGhee Jr, viies omad 41:36 juhtima.

Kolmandal veerandajal näitas Kalev/Cramo aga paremat minekut ja korra oldi ka seitsme punktiga ees, kuid otsustavaks neljandikuks oli Kalev//TLÜ vähendanud kaotusseisu minimaalseks. Kalev/Cramo hoidis siiski initsiatiivi ja sammus aina enam kümnepunktilise edumaa poole. Vastastiim suutis aga mängus püsida ja 1.47 enne lõppu oli seis 78:73. Viis olulist punkti tõi peagi Chavaughn Lewis ning ameeriklane sundis olulisel hetkel Harrisoni ka pallikaotuseni ja Kalev/TLÜ pidi vaatamata tugevale esitusele kaotusega leppima.

Avapoolajal lauavõitlusega ja visketabavusega mõnevõrra raskustes olnud Kalev/Cramo kallutas mõlemad näitajad lõpuks enda kasuks vastavalt 42-38 ning 46%-42%. Korvisöödud jäid samuti võitjate kasuks 16-13 ja pallikaotuseid tehti Kalev//TLÜ-st viie võrra vähem (12-17).

Kalev/Cramo parimana viskas Chavaughn Lewis 21 punkti. Arnett Moultrie järgnes 18 punkti ja 7 lauapalliga ning Branko Mikrovic lisas 9 silma, 6 lauapalli ja 6 korvisöötu.

Kalev/TLÜ eest tõi Damarcus Jamaal Harrison 21 punkti, 4 lauapalli ja 4 korvisöötu. Ronald Eric McGhee Jr lisas 20 punkti ja 7 lauapalli ning Michael Kyre Buchanan tegi kaksikduubli 14 punkti ja 13 lauapalliga.

Kohtumine täispikkuses:

Finaalseeria peetakse kolme võiduni, vajadusel toimub viimane ehk viies kohtumine 27. mail. Kõik mängud toimuvad Kalevi spordihallis.