Pärnu võitis avaveerandi 24:22. Poolajaks olid tablool Tartu edunumbrid 48:43, kolmanda veerandaja lõpuks juhtisid tartlased 64:53.

Tartul jõudsid kahekohalise arvu punktideni tervelt viis meest. Taas vedas meeskonda parimana Dominykas Milka (17 punkti, 14 lauapalli), palju ei jäänud maha Thomas Mandell (16 punkti, 8 korvisöötu), Janar Talts (15 p, 7 lp), Gert Dorbek (13 p, 7 lp) ja Tanel Sokk (13 p). Vaid kaheksa mehega mänginud Pärnu tulemuslikumad olid leedukad Vaidotas Volkus 20 ja Edvinas Seskus 13 punktiga, Norman Käbin kogus 10 silma.

Turniiritabelis on Tartul kahest mängust kaks võitu, mis annab TTÜ järel (4 võitu) teise koha. Pärnu Sadam on ühe võidu ja kahe kaotusega kuuendal positsioonil.

Tartu peatreeneri Gert Kullamäe kommentaar: "Tore nädal oli! Lõpetasime positiivsete emotsioonidega ja üldjoontes võib ka tänase mänguga rahule jääda. Esimesel poolajal oli pilt väga tasavägine, Pärnu poolel viskasid nii mõnedki mehed väga hästi, kellest me seda oodata ei osanud, aga kolmanda veerandi alguses saime õnneks otsustava vahe sisse. Rõõmustava poole pealt ka see, et kõik said mänguaega – mõni mees küll vähe, aga nüüd on enamikel esiliiga poistelgi debüüdid meistriliigas tehtud. Au ja kiitus kindlasti ka Pärnule, kes näitas hoolimata raskest olukorrast ja lühikesest pingist üles suurt võitluslikkust ja tahet."